Όροι Χρήσης

Η Modile μπορεί και προσφέρει τώρα σε όλους τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Σύνθημα μας είναι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, να το παραγγείλετε και να το παραλάβετε σε οποίο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε με ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Διαβάστε παρακάτω τους όρους χρήσης που διέπουν τις συναλλαγές σας με την Modile.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 5735873  φαξ 210 5762834

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η γνωστοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων όπως το Όνομα, Επώνυμο, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πώληση των προϊόντων μας προς εσάς ιδιαίτερα αν πρόκειται να αποσταλούν εκτός Αθηνών. Η εταιρία Modile αποδεχόμενη τόσο την Ελληνική νομοθεσία όσο και τις διεθνείς συμβάσεις περί προσωπικών δεδομένων δηλώνει ρητά ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση χωρίς την δική σας έγκριση να κάνει οποιαδήποτε χρήση των δεδομένων αυτών η να τα διαθέσει σε τρίτους πέραν αυτών που είναι αναγκαία για την εκτέλεση της παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε προϊόν από την εταιρία μας με δύο τρόπους:
1) Από την έδρα μας με μετρητά η με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Διατηρούμε δυο σημεία πώλησης στην Αθήνα. Η διεύθυνση της έδρα μας καθώς και τα πλήρη στοιχεία μας θα τα βρείτε στο κεντρικό MENU “Επικοινωνία»
2) Εάν βρίσκεστε εκτός Αθηνών μπορείτε να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας μας η τηλεφωνικά. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στους λογαριασμούς που θα βρείτε παρακάτω. Η αποστολή των  προϊόντων γίνεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ μετά την πληρωμή.
Εάν το προϊόν είναι ελαφρύ μπορείτε να το παραλάβετε στην οικία σας μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier).

Πληρώνοντας με αντικαταβολή.  Oι μπαταρίες δεν μπορούν να αποσταλούν με courier.

Προσοχή!!! Καμία συναλλαγή δεν εκτελείται αν πρώτα δεν δοθεί από την εταιρία μας έγκριση διαθεσιμότητας των προϊόντων. Διαβάστε παρακάτω «ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ»

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   164/44133694
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ     (ΙΒΑΝ)   GR80 011 016 400 000 16444 133694

EUROBANK   00260 184 700 200 306217
EUROBANK     (ΙΒΑΝ)     GR45 0260 1840 000 700 2003 06217

Ιδιοκτήτης λογαριασμού: Modile Battery E.E.

Αν η συναλλαγή γίνει αυτόματα μέσω της ιστοσελίδας μας επιλέξτε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και ακολουθείστε τις οδηγίες που σας δίνονται. Τυπώστε όλα τα στοιχεία και με την εκτυπωμένη σελίδα πηγαίνετε στην τράπεζα για πληρωμή. Μην αμελήσετε να δώσετε τον κωδικό παραγγελίας και το  πλήρες όνομα σας κατά την κατάθεση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

1) ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.  Ελαφρά προϊόντα μπορούν να αποσταλούν με courier στην οικία σας και να πληρώσετε με αντικαταβολή.

2) ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.   Τα εμπορεύματα συσκευάζονται κατάλληλα και παραδίδονται από εμάς σε μεταφορική η οποία μεταφέρει εμπορεύματα στον νομό σας. Οι μεταφορικές εταιρίες εκτελούν αποστολές με φορτηγά καθημερινά και καλύπτουν όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις της Ελλάδας αλλά ακόμα και μεγάλα χωριά. Εσείς παραλαμβάνετε το προϊόν  από την έδρα της μεταφορικής εταιρίας με την ταυτότητα σας. Πολλές μεταφορικές εταιρίες παραδίδουν και κατ’ οίκον με ιδιαίτερη συμφωνία όσον αφορά το κόστος. Πλεονέκτημα των μεταφορικών εταιριών είναι η χαμηλή τιμή μεταφοράς που κυμαίνεται περίπου από 4-10 € το τεμάχιο ανάλογα τον όγκο και το βάρος.  Το κόστος μεταφοράς βαρύνει εσάς.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία δραστηριοποιείται κατά μεγάλο ποσοστό στην ΧΟΝΔΡΙΚΗ καλύπτοντας όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα το στοκ μας σε κάποιο προϊόν μπορεί να αλλάξει απότομα.

Η Modile διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών και των τεχνικών χαρακτηριστικών χωρίς προειδοποίηση.