Η εταιρία μας MODILE BATTERY Ε.Ε. ξεκίνησε το 1991 να ασχολείται με την λιανική πώληση μπαταριών στο κατάστημα που διατηρούμε μέχρι και σήμερα επί της οδού Θηβών. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας σε εμάς και στα προϊόντα μας έβαλε σε σκέψεις ώστε να αναζητήσουμε πελάτες και εκτός Αττικής ώστε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα η Modile να προσφέρει ενέργεια παντού. Το 2000 καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το δίκτυο καθώς επίσης και την εισαγωγή και άλλων μαρκών, όπως η IMOLA MADE IN EUROPE και η ZAP MADE IN POLAND, έτσι ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Αν θα έπρεπε να σας πούμε με μία φράση τι μας χαρακτηρίζει αυτή θα ήταν: “ΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!

Σήμερα με την ποιότητα στα προϊόντα μας, τις ανταγωνιστικές μας τιμές αλλά και τις συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής μπαταριών στον κόσμο, όπως , HYUNDAI SUNGWOO SOLITE , EAST PENN USA, έχουμε καταφέρει να είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης μπαταριών οχημάτων στην Ελληνική αγορά.

Θα μας βρείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας κατάλληλες για την αποθήκευση και συντήρηση των μπαταριών μας στην οδό Ιασίου 2 στο Περιστέρι, στο υποκατάστημά μας στη Θηβών 426 στο Ίλιον, στο νέο μας υποκατάστημα Γεφύρι Άρτας στην Άρτα αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω των συνεργατών μας.

TOP
Facebook